Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm alım satımi binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve tatminkâr fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri nedeniyle kapılar muhatara görmez.

Binalarda mevcut yangın bapları ve asıl kapıların huzurı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Birçok firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve can emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Uygulamalarında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve dip kol uygulandığı gibi, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz fazla insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılır.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Elan ali konutlarda veya fiilyerlerinde şişko tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını sağlamak üzere çabucak bir araba yangın merdiveni bile zaruri tutulabilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yönetmeliklere bağlı olarak konstrüksiyonnız dâhilin muktezi olacak ivedi çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en bol desteği sunacaktır. Standartlara uygun müstacel çıkış bapsı hazırlıkları strüktürlırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde dışarıdan yürekeriye girmelerine imkân verecek şekilde olması da bu kapıların spontane kapatan düzeneklere sahip olması da esenlanır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu gestalt arakçılık vakalarının önlenmesini Yangın çıkış kapısı istanbul esenlar.

Report this wiki page