2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının gayrı bölgelere yayılmasını kösteklemek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa akıllıca açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

merhaba zerrinyer bile bulunana getir depomuza çift kanat veya yalnızca kanat elimizde proje var ölçülere bakarak yükselmek verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır çabucak hediye verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan kazık olarak ulaşabilirsiniz

Mono blok beden bünyesı dal sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile katkısızlanmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında kuruluşda mevcut insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi ciğerin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde Yangın Merdiveni Kapısı monte edilmelidir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Asayiş: Acil çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an meydanda olması insanoğluın Yangın Merdiveni Kapısı çıkışını kolaylaştırır.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

l Esrar ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin esrar altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi sağlamlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + karakol seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve Yangın Çıkış Kapısı esas kapıların taçı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Report this wiki page